Hakkeen myynti

Kokopuuhaketta maisemointiin, katteeksi puutarhaan tai energiantuotantoon hakekattilaan. Lahden, Hollolan ja Asikkalan seudulla kotiovelle toimitettuna.

Kokopuuhakkeella maisemoit helposti ja nopeasti suuriakin alueita. Se on kevyttä käsitellä, ja sopii tasaisten alueiden lisäksi myös sellaisten kaltevien pintojen peitteeksi jossa ei kuljeta. Puuhake patinoituu luonnonmukaisesti ja muuttaa värinsä ajan kuluessa kauniin harmaaksi.

Puutarhassa ja kasvimaalla puuhaketta voidaan käyttää kuorikatteen tapaan kasvien juuriston suojaamiseen ja maanpeitteenä ehkäisemään rikkakasvien kasvua. Luonnonmukainen ja myrkytön vaihtoehto rikkaruohojen ehkäisyyn. Kun kasvien juuret ja välit peitetään hakkeella, saadaan myös kasvien tarvitsema kosteus pysymään paremmin maaperässä. Puuhake toimii kuorikatteen tapaan myös istutusalueen viimeistelevänä pinnoitteena, ja sillä peitetyt istutusalueet ovat todella näyttäviä. 

Puuhake soveltuu luonnollisesti myös hiilineutraaliin energiantuotantoon esimerkiksi hakekattiloissa. Tuotamme puhdasta kokopuuhaketta paikallisesti Hollolassa, alueesi lähimetsistä.

Myymme puuhaketta kuutiometreittäin yhdestä kuutiosta ylöspäin pääasiassa Lahden, Hollolan ja Asikkalan seudulle. Sopimuksesta myös muille alueille. Tilaamalla kerralla suuremman määrän, saat selvää säästöä. Ota yhteyttä ja tilaa laadukasta puuhaketta suoraan kotipihaan toimitettuna.

Jätä yhteydenottopyyntö