Polttopuun myynti

Kuivaa koivu- tai kuusiklapia polttopuuksi Lahden, Hollolan, Orimattilan ja Asikkalan  seudulla kotiovelle toimitettuna. Puhdasta lähienergiaa parhaimmillaan.

Puhdas ja kuiva koivuklapi on kaunis katsella ja ehdottomasti paras valinta polttopuuksi kaikkiin tulisijoihin. Koivu on erittäin tiheää puuta ja sen lämpöarvo on polttopuiden paras. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että puuta kuluu lämmitykseen määrällisesti vähemmän.

Me tuotamme puhdasta ja kuivaa koivuklapia polttopuuksi paikallisesti Hollolassa, oman alueesi lähimetsistä kaadetusta puusta. Polttopuut kuivataan asianmukaisesti, jolloin tuli palaa uunissasi puhtaasti eikä nokea tulisijaa tai piippua.

Myymme polttopuuta kuutioimetreittäin kahdesta kuutiosta ylöspäin pääasiassa Lahden, Hollolan, Orimattilan ja Asikkalan seudulle. Sopimuksesta toimitamme polttopuita myös muille alueille. Tilaamalla kerralla suuremman määrän koivuklapeja, saat kokonaishinnassa selvää säästöä. Toimitamme polttopuut yhdessä erikseen sovitun aikataulun mukaan.

Polttopuun kysyntä on kasvanut viime aikoina huomattavasti, joten puuvarastot kannattaa täydentää hyvissä ajoin. Ota meihin yhteyttä ja tilaa laadukkaat polttopuut suoraan kotipihaan toimitettuna.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä