Maanrakennus ja maansiirto

Rakennusten pohjatyöt, tienpohjien raivaus ja rakentaminen, maisemoinnit, ojitukset sekä muut maanrakennustyöt. Myös maansiirtopalvelut ja soran sekä täyttömaiden toimitukset.

Kun etsit kokenutta ja ammattitaitoista toteuttajaa maanrakennushankkeellesi, olet löytänyt etsimäsi. Suunnitelitpa sitten uuden rakennuksen pohjien tekoa ja salaojitusta, pihan maisemointia tai vaikka uuden tien rakentamista tontillesi, meiltä onnistuu. Tarpeen mukaan hoidamme myös vanhojen rakennuksen purkutyöt ja purkujätteen kuljetuksen pois tontilta asianmukaisesti hävitettäväksi.

Kun tilaat kohteesi maanrakennukseen ja maansiirtoon liittyvät työt meiltä, voit varmistua siitä, että jokainen työvaihe hoidetaan sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. Vuosien kokemuksemme maanrakennuksesta ja erilaisista urakoista takaavat sen, että kaikki työvaiheet tehdään ammattitaidolla ja kaikki tärkeät yksityiskohdat huomioiden.

Saat kauttamme myös tarvittavat maa-ainekset kuten karkeat ja hienommat sorat sekä täyttömaat tontin maisemointiin. Kun suunnitelmat on käyty yhdessä läpi ja urakkatarjouksemme on hyväksytty, toteutamme maanrakennusurakat halutessasi avaimet käteen periaatteella alusta loppuun saakka.

Teemme maanrakennusta ja maansiirtoa pääasiassa Lahden Hollolan ja Asikkalan seudulla, mutta sopimuksesta myös muilla alueilla. Koneet siirtyvät kätevästi omilla laveteillamme työmaalta toiselle.

Kerro meille millainen maanrakennushanke sinulla on mielessä. Saat kilpailukykyisen hinnan koko urakalle.   Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö oheiselle lomakkeella.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä